importanta-fotografiei-in -promovare

Fotografia & Promovarea

In noianul de fotografii la care fiecare din noi munceste zilnic folosind telefonul sau aparatul foto, pierdem ideea esentiala: aceea ca fotografia este intr-adevar o forma de arta. Din ce in ce mai mult incercam sa accentuam rolul ei in promovarea de imagine, iar fotografia nu a esuat in a aduce beneficii egale ca importanta atat pentru business cat si pentru persoana individuala.

Comunicarea vizuala detroneaza mesajul text

In Social Media folosirea fotografiei comerciale a devenit o excelenta oportunitate pentru a crea mesaje publicitare care, mai departe, contureaza unicitatea unui business sau brand personal. Sute de milioane de fotografii sunt distribuite pe Facebook in fiecare zi, asa ca nu-i de mirare ca promovarea unei afaceri se realizeaza astazi in mare parte prin imagine. Este clar dovedit faptul ca pozele au impact mai mare asupra potentialilor clienti decat doar simplul text. De exemplu, bomboanele M&Ms offera personalitate brandului si, chiar daca sunt prezentate in diferite scene de reclama, ele transmit intotdeauna un mesaj clar: sunt delicioase. Concluzie, consumatorii isi doresc sa afle mai multe si sunt dornici sa incerce bomboanele.

Calitatea imaginii este esentiala

In Marketing totul se rezuma  la comunicarea valorilor. Strategiile eficiente de advertising, fie in mediul online, fie cel offline, se formeaza pe suport vizual de calitate. Mai mult decat atat, alegerea de imagini potrivite ca tema pentru domeniul de activitate al unui brand este mai mult decat cruciala. Studiile de marketing au descoperit ca publicul tinta reactioneaza mai bine la mesajele firmelor care includ imagini in campaniile publicitare. Prin urmare, identificarea brandului cu calitatea unei fotografii memorabile si profesioniste va inspira audientei incredere si dorinta de a cunoaste mai multe.

Fotografia contureaza identitatea brandului

Atunci cand vine vorba de advertising, un business se poate folosi de imagini in crearea campaniile de publicitate, pe website sau in social media. Atragerea de clienti potriviti sau organizarea de campanii de diferentiere fata de principalii competitori au la baza folosirea corecta a impactului vizual.

2 thoughts on “Importanta fotografiei in Advertising”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *